Timrå Elbyggnad AB tar vi alltid ansvar för våra produkter. Vår målsättning är att finna den mest optimala lösningen för varje enskilt projekt. I nära samarbete med våra kunder konstruerar och tillverkar vi effektiva och väl genomarbetade elektromekaniska produkter.  
Många gånger har vi också en konsultativ roll och den tar vi gärna på oss! Genom att ta reda på kundens behov och krav kan vi också leverera de bästa produkterna. Här lämnas ingenting åt slumpen!
Det är självklart för oss att bara högkvalitativa produkter lämnar våra lokaler. Fördelen med att vara ett mindre företag i den här branschen är att vi är måna om våra kunder. Vårt personliga ansvar för varje produkt är din garanti för hög kvalitet och säkra, snabba leveranser.
Vårt goda renommé bevisas av att vi har många fasta, nöjda kunder. Om det beror på att vi bjuder på personlig service och uppbackning kan vi bara gissa oss till. Och inte att glömma…man får det man har beställt från oss, alltid mer men inte mindre!
Vi har idag kunder över större delen av Norrland. Några av dem vi jobbar med är Emhart Glass Sweden AB, Metso Paper AB, Sund Birsta AB, Catech AB och Renholmen AB.
Som sagt, ibland är kraven på kvalitetsprodukter hög. Så hög att Timrå Elbyggnad AB tillverkar dem.